Christmas Wishlist

Hi! Now it's really just a couple of weeks and it carried on Christmas! As we prepared for you last year is back on my list of what will be next week I see my channel as well. As you know I love Martina and I would be very happy if I could be successful concert there. The second thing is, "Who wants to be a woman in Paris" book which has been a long time wish! Everyone a Merry Christmas in advance! I hope I could help you a little bit and gifts in my family, my friends. Sziasztok! Most már tényleg csak pár hét és itt végre a karácsony ! Ahogy tavalyi évben is megint elkészitettem n

listám amit majd jővő héten a csatornán is láthatok . Mint tudjátok nagyon szeretem Martiná-t és nagyon boldog lennék ha a Budapesti koncertjén ott lehetnék . a másik dolog a "Legyél Te is Párizsi nő " könyv amit már nagyon régóta szeretnék ! Mindenkinek előre is boldog karácsonyt! Remélem picit tudtam segíteni nektek ajándék terén és a családomnak , barátaimnak .

1. Essence mini hand cream - 01 holiday hugs...

2. TINI Got Me Started Tour concert

3. ZARA - Plain Soft Feel Beret

4. ZARA - Hand Bag

5. H&M Home - Candle

6. Book " Who wants to be a woman in Paris " - Libri

7. Lipton by Kenzo Takada - Tesco

8. TBS Patches

9. Caroline Herrera - Good Girl Perfume

10. Zoe Phobic - Notebook

11. L'Oreal Paris mascara - Miss manga

12. Kylie Cosmetics Lip Gloss - Jolly

Bye Spring!

Hey! In this post you can see a simple, but elegant black and white outfit! I have worn this dress for the first time and I really felt comfortable in it, and I have to mention that the material is good, too. Its color is not good for the hot summer days and I would be very hot, however it is perfect for the cooler ones. You couldn't see the shoes in any posts, it is simply combined and comfortable. Summer has just started and I am sick, it is a little but funny. I like this "shopping bag", but the text on it doesn't mean anything. Do you like the outfit? Write it in a comment !

Sziasztok! Ebben a blog bejegyzésben egy egyszerű egyben elegáns fekete-fehér outfitet láthatok ! Ezt a ruhát most vettem fel először és nagyon kényelmesen éreztem magam benne amúgy még hozzá kel tennem , hogy az anyaga is nagyon jó . A meleg nyári napokra alapból a színe miatt nem jó és kb. megsülnék benne , viszont hűvösebb napokra tökéletes . Uhh még a cipőt nem is láthattátok posztban ami tök fura mert imádom egyszerűen könnyen kombinálható és kényelmes . Kicsit beteg lettem amúgy ebbe az a vicces , hogy nyár eleje van .  Ez a "bevásárlótáska" nagyon tetszik nem mintha túl értelmes lenne a szöveg . Te neked , hogy tetszik az összeállítás ? Írd meg komentbe!

Dress - Zara 

Bag - H&M

Shoes - Vans 

Choker - Tally Weijl email; habzki@icloud.com

Írisz

Black Bag

Hi ! Today I chose a simple outfitet. I like the colors fit together. Simple yet some point in tossing a bag .This is the perfect sky itself might throw it up this outfitet. I have resided in rojtoktol but this bag is something they love at first sight, and let the striking decorative fringe is not my style. Who knows you may like to himself, but that the bag is incredible menyire threw a look! Tomorrow is my birthday and I am so excited already. Do you like the look? Tetszika blog post of Hope! Iris

Coat - F&F

Pants - F&F

Ankle Bots - F&F

Bag - PullAndBear