Denim Jacket X Metalic Shoes

Hi! This is an outfit blog entry where I can see a loose spring kit. I just love this pants, so cute. I was combining this with a gray t-shirt for which I bought a stocking and my silver shoes. To be honest, unfortunately, from my beloved shoe I have to go because it is a ruin and I miss a lot of jokes. The main piece of the collage is a farmer's jacket, which is a bit of an "old" effect, one of my favorite spring clothes. How do you like the outfit? Kiss!

 Sziasztok! Ez egy outfit blog bejegyzés amiben egy laza tavaszi szettet láthatok. Egyszerűen imádom ezt a nadrágot , annyira cuki . Ezt egy szürke feliratos pólóval kombináltam amihez még hozzá vettem egy harisnyát és az ezüst cipőm . Őszinte legyek sajnos az imádott cipőmtől meg kellet válnom mert tönkre ment és viccen kívül nagyon hiányzik. Maga az összeállítás fő darabja egy kicsit "régi" hatást keltő farmer dzsekim , ami az egyik kedvem tavaszi ruhadarabom . Hogy tetszik az outfit? Puszi!

 

Jacket - PullandBear

T-Shirt - Bershka

Pants - H&M

Shoes - Zara

Gellért hill

Hello! Last week was no school Wednesday because it was a national holiday, we took advantage of this one extra day with my family and we went to the Gellért Hill. Anyway, I really like this place, I love the view and the Fund is one of my favorite places in Budapest. You've got to like the recent acquisition (?) Is even a cute black and white polka dot trousers cooking. I would have been quite a bit baggy pants and now finally managed to obtain not one. My black sweater and a black jacket also which I combined my black vans shoes I bought. What do you think of the outfit's?

Sziasztok!Múlthéten szerdán nem volt iskola ,mert Nemzeti ünnep volt , családommal kihasználtuk ezt az 1 plusz napot és elmentünk a Gellért Hegyre . Amúgy nagyon szeretem ezt a helyet , imádom a kilátást és alapból egyik kedvenc helyem Budapesten. Neked ,hogy tetszik a legújabb szerzeményem (?) ami méghozzá egy aranyos fekete fehér pöttyös kosztom nadrág . Már elég szerettem volna picit bő nadrágot és most végre sikerült beszereznem egyet . Fekete pulóveremmel és szintén fekete dzsekimmel kombináltam amihez a fekete vans cipőm vettem. Mit szólsz az outfit-hez ? Remélem tetszett a poszt!

 

Jacket - F&F

Sweater - H&M

Pants - H&M

Sunglasses - H&M

Shoes - Vans

Backpack - Vans

Bag Charms - H&M

Eamil: habzki@icloud.om

By Iris

KENZOxH&M

Hi! We finally managed to shoot down the Kenzo x H & M assembly, which has been a long time since I love. I was very excited about the collection, and although I was very pleased personally buy the chosen pieces, rather it ordered online. It was a little weird the first time that the top color but not surprised, fantastic! I love this hat, which already last year before (2015) Song of today I received for Christmas, as it is very cold so a good warm coat and picked the rest of your outfit simple. I really like the overall effect, I hope you liked the post!

 

Sziasztok! Végre sikerült le fotóznunk a Kenzo x H&M összeállítást , amit már nagyon rég szeretem volna . Én nagyon izgatott voltam a kollekcióval kapcsolatban , nagyon tetszett és bár úgy volt személyesen vásárolom meg a kiszemelt darabom , inkább online meg rendeltem . Kicsit fura volt először ez a színes felső de nem csalódtam, fantasztikus ! Imádom ezt a sapkám , amit amúgy tavaly előtt (2015) kaptam Dalmától karácsonyra , mivel nagyon hideg így egy jó meleg kabátot választottam és az outfit többi része meg egyszerű . Nekem nagyon tetszik az össz hatás , Remélem tetszett a poszt!

T-Shirt - Kenzo X H&M

Coat - H&M

Jeans - Bershka

Shoes - Vans

Beanie - Zara

eamil: habzki@icloud.com

 

By Iris

Winter Outfit

Hi! I really like the winter is your favorite time of year. In this blog post a very good cold days outfitet can see! I do not know what you have spoken more difficult the giant scarf but I love it, very soft and perfect for a minus. This black jeans and a brown ankle boots I combined of course with a nice pastel pink fabric jacket. I hope you like the post! Kiss! Sziasztok! Nagyon szeretem a telet a kedvenc évszakom. Ebben a blog bejegyzésben egy hideg napokra nagyon jó outfitet láthattok ! Nem tudom ti mit szóltók ehez az óriás sálhoz de én imádom ,nagyon puha és tökéletes a mín

Ezt fekete farmerrel és egy barna bokacsizmával kombináltam meg persze a jó kis pasztell rózsaszín szövet kabáttal . Remélem tetszik a blog poszt! Puszi!

Boots - F&F

Jeans - Bershka

Coat - H&M

Scarv - H&M

Photo by : My Sister

Eamil: habzki@icloud.com

By Iris