SS17 Stripes Trend

Hi! In this blog post you can read about the recurring stripes trend for the spring-summer season. Nowadays not only the usual black and white or dark blue versions are on the runways, but also the colorful pieces. From red to blue all kinds of colors are either skirts or tops. Although I still love the most classic color matching, it's no coincidence that my favorite is Burberry's dress and DKNY's costume. So come up with striped dresses and if you have no idea scroll down for Street Style inspirations. I hope you enjoyed the blog post, thank you for reading it. Kiss!

     Sziasztok! Ebben a blogbejegyzésben már a tavasz-nyári szezonra évek óta visszatérő csíkos trendről olvashattok . Most nem csak a megszokott fekete-fehér vagy sötétkék változat tarolt a kifutókon , hanem a színesebb darabok is. Pirostól kezdve kékig mindenféle színben találsz akár szoknyáról vagy felsőről van szó. Bár én még mindig a klasszikusabb szín párosítást szeretem leginkább így nem véletlen , hogy egyértelmű kedvencem a Burberry ruhája és a DKNY kosztümje . Szóval elő a csíkos ruhákkal és ha nincs ötleted lapoz lejjebb a Street Style inspirációkért . Remélem tetszett a blogbejegyzés ,köszönöm , hogy elolvastad . Puszi!

                                                                  Burberry

                               Zimmermann

           Tommy Hilfiger

              Thakoon

                Monse

                DKNY

Street Style  Inspiration:

            Olivia Palermo

                 Caroline Julius

            Aimee Song

          Istvanffy Emma

           Chiara Ferragni

          Chiara Ferragni

Shop by Style:

                                       H&M

                                                  Zimmermann

          Zara

        Bershka

   

    Victoria Beckham

 

By Iris

Denim Jacket X Metalic Shoes

Hi! This is an outfit blog entry where I can see a loose spring kit. I just love this pants, so cute. I was combining this with a gray t-shirt for which I bought a stocking and my silver shoes. To be honest, unfortunately, from my beloved shoe I have to go because it is a ruin and I miss a lot of jokes. The main piece of the collage is a farmer's jacket, which is a bit of an "old" effect, one of my favorite spring clothes. How do you like the outfit? Kiss!

 Sziasztok! Ez egy outfit blog bejegyzés amiben egy laza tavaszi szettet láthatok. Egyszerűen imádom ezt a nadrágot , annyira cuki . Ezt egy szürke feliratos pólóval kombináltam amihez még hozzá vettem egy harisnyát és az ezüst cipőm . Őszinte legyek sajnos az imádott cipőmtől meg kellet válnom mert tönkre ment és viccen kívül nagyon hiányzik. Maga az összeállítás fő darabja egy kicsit "régi" hatást keltő farmer dzsekim , ami az egyik kedvem tavaszi ruhadarabom . Hogy tetszik az outfit? Puszi!

 

Jacket - PullandBear

T-Shirt - Bershka

Pants - H&M

Shoes - Zara

Got Me Started Tour Outfit

Hi! You know how I am a big fan Tini Stoessel's who is also my role model. April 2 was the concert of the Budapest aranea, then you can read another post about the event itself as well. I have pictures of the outfit from this post, I love this horse outfit. I like that it fires me on the shoulder and ruffled this part is really like a na midi length. I combined my new beige shoes and black jacket I took it but fortunately did not even need it at night. I loved it there, I still believe I can not stand! You like to outfit?

 

Sziasztok! Tudjátok ,hogy mennyire nagy rajongója vagyok Tini Stoessel-nek aki egyben a példaképem. Április 2-án a Budapesti Aránéban volt a koncert , egy másik bejegyzésben olvashattok majd maga az eseményről is . Ebben a posztban az outfit-ről hoztam képeket , imádom ezt a csikós ruhát . Szeretem ,hogy meg villan a vállam és ez a fodros rész is nagyon tetszik na meg a midi hossza . Az új bézs színű cipőmmel kombináltam és a fekete dzsekim is magammal vittem de szerencsére nem volt este se rá szükség . Imádtam ott lenne , még mindig nem bíróm elhinni ! Ti nektek hogy tetszik a outfit?

 

Sunglasses - H&M

Dress - Zara

Shoes - Zara

Bag - PullandBear

Gellért hill

Hello! Last week was no school Wednesday because it was a national holiday, we took advantage of this one extra day with my family and we went to the Gellért Hill. Anyway, I really like this place, I love the view and the Fund is one of my favorite places in Budapest. You've got to like the recent acquisition (?) Is even a cute black and white polka dot trousers cooking. I would have been quite a bit baggy pants and now finally managed to obtain not one. My black sweater and a black jacket also which I combined my black vans shoes I bought. What do you think of the outfit's?

Sziasztok!Múlthéten szerdán nem volt iskola ,mert Nemzeti ünnep volt , családommal kihasználtuk ezt az 1 plusz napot és elmentünk a Gellért Hegyre . Amúgy nagyon szeretem ezt a helyet , imádom a kilátást és alapból egyik kedvenc helyem Budapesten. Neked ,hogy tetszik a legújabb szerzeményem (?) ami méghozzá egy aranyos fekete fehér pöttyös kosztom nadrág . Már elég szerettem volna picit bő nadrágot és most végre sikerült beszereznem egyet . Fekete pulóveremmel és szintén fekete dzsekimmel kombináltam amihez a fekete vans cipőm vettem. Mit szólsz az outfit-hez ? Remélem tetszett a poszt!

 

Jacket - F&F

Sweater - H&M

Pants - H&M

Sunglasses - H&M

Shoes - Vans

Backpack - Vans

Bag Charms - H&M

Eamil: habzki@icloud.om

By Iris