Happy Birthday to my Blog!

Sziasztok! Ma lett 1 éves a blog! Nagyon boldog vagyok és hálás nektek! Köszönöm azoknak, akik olvasták a blogom, és a következő 10 évben is itt lesztek remélhetőleg. Nagyon fura érzés, hogy már 1 év eltelt az első blogbejegyzés óta. Tényleg nem tudom a hálám kifejezni nektek! Sajna ma esős idő volt, de szerencsére délutánra elállt, szóval tudtunk outfit képet készíteni . A fekete platform cipőm mindig jó választás a "kék" farmerommal. És talán az egész összeállításban a kedvencem egyértelműen a felső, babarózsaszín cuki gallérral és az ujja háromnegyedes. Gondoltam szülinap, ezért a

tortaszelet és rajta 1-es gyertya sem maradhatott el. Tényleg nagyon köszönöm nektek ezt az 1 évet, a következő évben még több bejegyzést szeretnék írni! Remélem tetszett !       

                                         ................................

Hey guys! My blog turned into 1 year old today! I'm so happy and thankful! Thank you for those who have been reading it, I hope you will be here in the next 10 years! It's so weird that 1 year is over from the first post /Link/. I really can't be thankful enough! Unfortunately, today was a bit rainy in the morning, but it has stopped, so we could have taken an outfit picture. My black platform shoes is always a great choice with my "blue" denim. And maybe my favourite part in the outfit is the top, with pink collar and three-quarter sleeves. I thought it's a birthday, so the cake and the candle with the 1 couldn't be left out. I really thank you this one year, more posts want to be writen in the following years. I hope you liked it!

Shoes - PullandBear

Jeans - F&F

Choker - Tally Weijl

Top - Zara 


 

2016 Birthday

Hey! On Tuesday we celebrateted my birthday and it was amazing! I had a strawberry cake with cottage cheese in it. But my birtday was on Sunday, but they could't do my cake. You could have seen the pictures of my gift from my mon on Twitter, we didn't take pictures of my outfit, but I promised a birthday post. My mom bought me a Chanel parfume and it's my first Chanel product. Thanks for the gifts and the birthday wishes. I hope you like this post! *

Sziasztok! Kedden ünnepeltük  születésnapom és hihetetlen jó volt! A torta epres, túrókrémes volt ami irtózatosan finom volt . Igazából vasárnap volt a szülinapom de a torta csak akkora lett kész . Már twiteren láthattatok képet hogy anyukám mivel lepet meg , outfit képeket nem csináltunk de ígértem egy blog bejegyzést . Anya egy Chanel parfümel lepet meg és különleges alkalom ez mert ez az első Chanel termékem . Ennyi lett volna ez a blog bejegyzés köszönöm akik valamivel megleptek , felköszöntöttek ! Remélem tetszik a poszt!