2016 Best Moments

Hi! Now we come to the end of the year, so it was time to collect their favorite moments of the year. They say a woman (her) life by the President of Chanel's first product that I got for my birthday in February, has added the Coco Mademoiselle perfume. the first fashion show out of my life pipálhattam April Elle Fashion Show. In July, I visited a fantastic art exhibition at the Ludwig Museum of Women in Chanel show. In November, I attended a recent fashion event of the Marie Claire Fashion en-Days. Thank you that you took me for years! Happy New Year!

Sziasztok! Elérkeztünk az év végéhez , szóval itt volt az ideje , hogy összegyűjtsem a kedvenc pillanataimat az évből . Azt mondják egy nő (lány) életében meg határozó az első Chanel termék , amit februárban születésnapomra kaptam meg , még hozzá a Coco Mademoiselle parfümöt. Életem első divatbemutatóját is ki pipálhattam áprilisban az Elle Fashion Show-n. Júliusban egy fantasztikus művészi kiállításra látogattam el a Ludwig Múzeumban a Women in Chanel kiállításra. Novemberben egy újabb divateseményen vettem részt a Marie Claire Fashion Days-en . Köszönöm , hogy velem tartottatok az évben! Boldog Új Évet!

1. First Chanel Product

2.The First fashion show

3.Women In Chanel

4.Marie Claire Fashion Days

Best Moments Blog Post Links:

 2016 Birthday

Elle Fashion Show

Women in Chanel

Marie Claire Fashion Days

eamil: habzki@icloud.com

 

By Iris

Spring Beauty

Hey! Beauty post was long time ago, so I decided to write one, because spring is coming. This blush is a new accession. About the palette I have talked about earlier, and it's PERFECT! The nude rouge' texture is divine. And the parfume is good, too. It's long-lasting . I hope you like this post! *

Sziasztok ! Már rég volt beauty poszt de ahogy a tavasz közeledik gondoltam csinálok egy ilyen posztot. A pirositó új szerzemény a palettáról már videókban meséltem róla TÖKÉLETES ! A nude rúzs textúrája isteni . Na és parfüm maga a tökéletesség ! Remélem tetszik a poszt! 

Nail polish - ANNY 

Blush - Catrice 

Lipstick - L'Oreal Paris 

Eye paletta - Catrice 

Perfume - CHANEL 

Írisz