Best FW17 Haute Couture Shows

Hi, I started Paris Haute Couture fashion last week, which I was looking forward to. In this blog post I collected my favorite shows and collections. I'm so happy to see more shows on LIVE. So let's take a look at the beautiful, fantastic creations.

 

Sziasztok , múlt hét vasárnap kezdődött a Paris Haute Couture divathét , amit már nagyon vártam. Ebben a blog bejegyzésben összegyűjtöttem a kedvenc bemutatóimat,kollekciókat . Annyira boldog vagyok ,hogy több showt is LIVE-on tudtam követni . Szóval nézzük is azokat a gyönyörű,fantasztikus kreációkat.

 

                         Valentino

I'm very happy to watch this show live on Valentino's side, I really liked it, not just the show but also the collection. I like these airy materials that appeared on the models. We can see colorful garments, my personal favorite is baby blue dress, which I can see a little later.

 

Nagyon boldog vagyok , hogy ezt a showt élőben nézhetem a Valentino oldalán, nagyon tetszett és nem csak a bemutató hanem a kollekció is. Szeretem ezeket a légies anyagokat ,amik megjelentek a modelleken . Elég színes ruhadarabokat láthatunk , személy szerint a kedvencem az a baba kék ruha, amit kicsit lentebb láthatok is .

                    Zuhair Murad

I was so lucky to watch this beautiful show live on Zuhair Murad's side. Such suits are so beautiful and so special, my heart would accept all of them. Only the lacy, stony and ruffled clothes were dominated. On the heads of the models, they were gold and silver headdresses that were very well complemented with the dress and the matching black, silver and gold-strapped sandals.

 

Volt olyan szerencsém , hogy ezt a gyönyörű showt is élőben nézhetem a Zuhair Murad oldalán . Annyira szépek és egyben olyan különlegesek ezek a ruhák ,szívem szerint az összeset elfogadnám . Csak úgy uralták a kifutott a csipkés , köves és fodros ruhák . A modellek fején pedig arany, ezüst színű fejdíszek voltak , amik nagyon jól kiegészítették a ruhát és a hozzáillő fekete,ezüst és arany pántos szandálokat.

                          Fendi

Yes, I watched this show live on Fendi side, and I liked it very much. As we have become accustomed to, Karl has brought the brand line, colors, floral and transparent garments. Still not a "Ready To Wear" show, they were much more special. The lace felt a bit overlaid but I really liked it and I just love the brand better.

 

Igen ezt a showt is élőben követtem a Fendi oldalán , és nagyon de nagyon tetszett. Ahogy már megszokhattuk Karl hozta a márka vonalát , színek,virágos és átlátszó anyagú ruhadarabok. Viszont még se egy "Ready To Wear" show volt , sokkal különlegesebbek volt annál. Feltűnt a ruhákon a csipke ami kicsit meg lepett de nagyon tetszett és ettől csak még jobban imádom a márkát.

                   Ulyana Sergeenko

This show was followed by instagram at LIVE and although not the best quality I liked the collection. I'm just gonna go for the ruffled clothes, so there was plenty to look at. Transparent materials were clearly in the lead but the material was quite varied, fur and leather as well. I'm honestly not certain that there was a set in which at least one of the garments would have no stones. But, in fact, these are so fantastic to show you. My favorite is the nude transparent dress that is covered with stones except the tulle section.

 

Ezt a showt instagram LIVE-on követtem és bár nem a legjobb minőség volt ettől függetlenül nagyon tetszett a kollekció. Egyszerűen oda vagyok a fodros ruhákért , hát itt is volt bőven min ámuldoznom . Átlátszó anyagok voltak egyértelműen a főszerepben de elég változatos volt az anyag használat , volt szőrme és bőr is . Őszintén abban se vagyok biztos ,hogy volt e olyan szett amiben legalább az egyik ruhadarabon ne lettek volna kövek . De igazából ezek így együtt fantasztikusan mutattok . Kedvencem az a nude átlátszó, fodros ruha amin persze a tüll rész kivételével végig kövek borítják.

                         Chanel

Unfortunately I was not able to watch live here nowhere to be honest I was really disappointed with the collection for the first time. I do not know maybe I expected a little bit more, in terms of colors and materials. Then I looked at the show later, and realized that this collection was a pity. The classic tweed costumes, which, of course, were not nearly simple, were all decorated and special. And of course, there are some clothes on the tulle that I really love. My favorite maybe the pants tweed costume but this white extra large dress would accept it too.

 

Sajnos ezt nem tudtam élőben nézni sehol sem , hogy őszinte legyek igazából először kicsit csalódott voltam a kollekció miatt . Nem is tudom talán picit többet vártam, színek és anyag használat terén is . Aztán megnéztem utólag showt , és rájöttem , hogy ez a kollekció maga a tökély . Főszerepben a klasszikus tweed kosztümök , amik persze közel se egyszerűek voltak ,mind díszítették és különlegesek . Meg persze megjelent pár ruhadarabon a tüll anyag is , amit nagyon imádok. Kedvencem talán a nadrág tweed kosztüm de ez a fehér extra nagy ruhát is elfogadnám.

 

                            Dior

Instagram on LIVE I watched the show, which I really liked. Maria is a real and very original, somewhat classical Dior Couture show designed but of course very special. The material was quite varied, there were tulle, fabrics, silk and velvet. It's no coincidence that it was one of my favorite showm, and I liked that, too, that a set of belts was added to all the sets. My favorite set was a transparent tulle dress that I love so much that my heart breaks out so that it can not be mine.

 

Instagram LIVE-on néztem a showt , ami nagyon tetszett. Maria egy igazi és egyben nagyon eredeti , kicsit mondhatni klasszikus Dior Couture showt tervezett, de persze nagyon különleges volt . Elég változatos volt az anyag használat , volt tüll ,szövet,selyem és bársony is . Nem véletlen ,hogy egyik kedvenc showm ez volt , e mellet nagyon tetszett ,hogy az összes szetthez egy öv is kiegészült. Kedvenc szettem egy átlátszó tüll ruha volt , annyira imádom ,hogy szívem megszakad ,hogy nem lehet az enyém.

                 Giambattista Valli

I do not deny that my favorite show was to be instagram on LIVE. There are no words, these dresses are so beautiful and of course very special. It is very painful to never know one of these dresses, though I see it. I liked this show because the Giambattista Valli designer brought the real Giambattista Valli Haute Couture feeling, I just love this man's dress, especially the most beautiful giant garment dress. They are so beautiful and not just the usual tulle, but lacy flowers of various sizes are also visible on the dresses. I found these great clothes pretty angry at these great clothes, but as I enjoyed getting dressed, I started to like the dangling shoes I've come across. I still like to share How do you know that I start dreaming in the beginning of February I'm dancing in the white lace dress and I'm very proud of the Csepi, not so long modeled, but this fantastic show is over, she Hungarian.

 

 

Nem tagadom,hogy a kedvenc showm  ez volt , amit instagram LIVE-on néztem . Egyszerűen nincsenek rá szavaim , annyira gyönyörűek ezek a ruhák és persze nagyon különlegesek . Nagyon fáj ,hogy ezek a ruhák közül soha egyet se tudhatok magaménak ,bár ki tudja hátha. Azért is imádtam ezt a showt , mert a tervező Giambattista Valli hozta azt az igazi Giambattista Valli Haute Couture érzést , egyszerűen imádom a ruháit ennek az embernek főleg ezeket a hercegnős óriási fodros , tüll ruhákat . Annyira gyönyörűk, és nem csak már a megszokott tüll hanem a csipkés különböző méretű virág minták is feltűntek a ruhákon . Igen először elég furának találtam ezeket a balerina cipellőket ezekhez a nagy ruhákhoz , de ahogy egyre többször gyönyörködtem egy ruhán egyre inkább kezdett meg tetszeni ez az irtó cuki cipő, amiért már oda vagyok. Még annyit szeretnék veletek megosztani , hogy tudjátok nekem álmom lenne , hogy abban a fehér csipkés,tüll szoknyás ruhában táncoljak február elején a keringőn,emellett nagyon büszke vagyok Csepire aki nemis olyan rég óta modellkedik de már ezen a fantasztikus shown végig vonult meg arra főkép ,hogy magyar .

 

 

 

 

 

TOP 10 Fall Trends

Hi! But a little bit late in the fall trend show! In this post, I collected the TOP trends of the season! Write your comment to you which is your favorite! I hope you like this blog post!

                                                             .......................................

Sziasztok! Picit késve de itt az őszi trend jelenés! Ebben a bejegyzésben  össze gyűjtöttem a TOP trendeket az évszakra! Kommentben írd le neked melyik a kedvenced ! Remélem tetszik a blog bejegyzés!

1.Bomber

Already the summer was very trendy and if one of you already has obtained only by you can go and get it when you greet the cold winter time you can just buy a big coat on it and let this second layer! This garment is sporty outfit-ed for sure!

Már nyáron nagyon trendi volt és ha egyet akkor beszereztél már most csak elő kapod és már mehetsz is, ha be köszönt a hideg őszi idő akkor csak vegyél rá egy nagy kabátod és legyen ez a második réteg ! Ez a ruhadarab sportossá teszi az outfit-ed biztosan!

                         Caroline Julius                   The Part Of Style                       The Blonde Salad                         Le Happy               2.Hold Hands

The backpack for so far there were you just have to do that vállaidról perish in your hands! If possible, listen not to unload any case too the picture!

A hátizsákokért eddig is oda voltál akkor csak annyi a dolgod ,hogy a vállaidról a kezedbe vesszed! Lehetőleg figyelj arra , hogy ne pakold túl semmi féle képen !

                         The Blonde Salad                                                                   Le Happy                                 IEmma

                                                                                                                                                                                     The Blonde Saled

3.Velvet

Can be considered for any clothing, accessory, and you really can only imagine eltudsz! Do not just use a really elegant when wearing this material but on weekdays as well! For example: {Le Happy By: Luanna Perez}

Jöhet szóba bármi ruha,kiegészítő és úgy tényleg amit csak eltudsz képzelni! Ne csak alkalmakor hord ezt az igazán elegáns anyagot hanem a hétköznapokon is! Pl: Le Happy { By: Luanna Perez }

                                                         Le Happy                                                                The Blonde Salad                                                                                                                                                             Le Happy     

4.Layer!

The graying is not an unknown word and winter layering, but I bit back the designers thought the whole thing! Do you have a favorite spaghetti strapped tops and you do not know how hordhatnád cold days (?), You have to do is just to take out the simple white or black top and persuades him! But whatever cloth works just watch the end result!

Az őszben és télben nem ismeretlen szó a rétegezés , de most picit újra gondolták a tervezők az egészet ! Van egy kedvenc spagetti pántos felsőd és nem tudod , hogyan is hordhatnád a hideg napokon  (?) , mindössze annyi a dolgod , hogy elő veszed az egyszerű fehér vagy fekete felsőd és ráveszed ! De bármilyen ruhadarabbal működik csak figyelj a végeredményre !

                  Song Of Style                                            The Blonde Salad                                         Style Scrapbooka

5. Pompon Bag Charms

They are small ornaments or even something monstrously huge bag is cute! Plenty of different colors and sizes so you can choose the shops galore, it is up to an easier or a striking piece for voksolsz!

Ezek a kis vagy éppenséggel óriási  táska díszek valami írtózatósan cukik ! Rengeteg  féle színű, méretű van a boltokban szóval bőven lehet válogatni , csak rajtad múlik , hogy egy egyszerűbb vagy egy feltűnőbb darab mellet voksolsz!

                                                              IEmma                                                                       Caroline Julius

                                                                                                                                                             Írisz Szedlacsek

6.Pretty Midi

Get a pretty midi skirts for fall will be very trendy this when you doing some shopping! Fellejsd the classic black, drive the more special pieces and combine it as nothing else would dare! For example: {IEMME By: Emma Istvánffy}

Szerez be egy csini midi szoknyát mert ősszel nagyon trendi leszel ha ebbe vásárolgatsz ! Fellejsd el a klasszikus feketét hajts a különlegesebb darabokra és kombináld úgy ahogy más nem merné! Pl: IEmma { By: Istvánffy Emma }

                                 IEmma                                        The Blonde Salad                                                                        X.O

                                                                                                                 Song Of Style

7.Oxford Shoes

Autumn is truly striking piece of oxford shoes, can be considered a platform or classic black, but not scared! There are plenty to choose alternatives is to dare to take on colorful pieces of it!

Az ősz igazán ütős darabja az oxford cipő , jöhet szóba platform vagy a klasszikus fekete , de ne feled ! Rengeteg változat közül válogathatsz merj be vállalni színesebb darabot is!

                                                           Le Happy                                                                              Le Happy

                                                         Írisz Szedlacsek                                                                             Catoline Julius

8.Baby Pink

TOP Autumn color is pink, with all the trimmings, shades! You do not need the whole assembly can only push pink elements koncetrálj more detail! Pl: The Blonde Salad { By: Chiara Ferragni N

Ősz TOP színe a pink ,minden féle változatban, árnyalatban! Nem kell , hogy az egész összeállítás csak rózsaszín elemekből álljon inkább koncetrálj a részletekre ! Pl: The Blonde Salad {By:Chiara Ferragni }

              The Blonde Salad                                      The Blonde Salad                                                  Írisz Szedlacsek

                            The Blonde Salad                           Caroline Julius                                                        Írisz Szedlacsek

9. Leather Skirt

Colder weather not give up on your favorite party clothes darabodról, pulling to a black stockings and get going! But because of work but not girly encounter smoothly put on weekdays!

Hidegebb időben se mondj le kedvenc parti ruha darabodról , húz hozzá egy fekete harisnyát és már indulhatsz is! De ha munkád miatt nem is de csajos találkozáskor simán vedd fel hétköznap is !

              The Blonde Salad                                                   The Blonde Salad                                             Song Of Style

 

10.Boy's Elegance

In autumn conquer the boy suits! Refine the overall effects on a high heel and already you get a sexy effect!

Ősszel hódítanak a fiús öltönyök! Finomíts az össz hatáson egy magas sarkúval és máris szexi hatást érsz el !

                                    THe Blonde Salad                                               Le Happy                           Olivia Palermo

Váci Street

I love the jacket! Autumn is a basic piece. Sometimes windy but the sun should still oven. Black and gray today was a perfect combo. Perfect for coffee and a delicious warm autumn atmosphere taxes! Dress - h&m Jackets - f&f Shoes - PullandBear Backpack - Vans Choker - Tally Weijl Stockings - f&f