Bye Spring!

Hey! In this post you can see a simple, but elegant black and white outfit! I have worn this dress for the first time and I really felt comfortable in it, and I have to mention that the material is good, too. Its color is not good for the hot summer days and I would be very hot, however it is perfect for the cooler ones. You couldn't see the shoes in any posts, it is simply combined and comfortable. Summer has just started and I am sick, it is a little but funny. I like this "shopping bag", but the text on it doesn't mean anything. Do you like the outfit? Write it in a comment !

Sziasztok! Ebben a blog bejegyzésben egy egyszerű egyben elegáns fekete-fehér outfitet láthatok ! Ezt a ruhát most vettem fel először és nagyon kényelmesen éreztem magam benne amúgy még hozzá kel tennem , hogy az anyaga is nagyon jó . A meleg nyári napokra alapból a színe miatt nem jó és kb. megsülnék benne , viszont hűvösebb napokra tökéletes . Uhh még a cipőt nem is láthattátok posztban ami tök fura mert imádom egyszerűen könnyen kombinálható és kényelmes . Kicsit beteg lettem amúgy ebbe az a vicces , hogy nyár eleje van .  Ez a "bevásárlótáska" nagyon tetszik nem mintha túl értelmes lenne a szöveg . Te neked , hogy tetszik az összeállítás ? Írd meg komentbe!

Dress - Zara 

Bag - H&M

Shoes - Vans 

Choker - Tally Weijl email; habzki@icloud.com

Írisz

ELLE Fashion Show 2016

Hey! Saturday, I went to the ELLE Fashion Show, I had a lot of fun. Unfortunately, I couldn't go to the first and the last two shows, but the others was amazing. I have never gone to any fashion shows, that's why I was very excited. I wasn't dissapointed about the show. These dolls were so artistic. Maybe my favourite shows were the foreign designers from Varso, Milano and Paris. I'm sure that I will go to the next show! .......


Sziasztok! Szombaton voltam az ELLE Fashion Show-ján , nagyon jól éreztem magam . Sajna az első és az utolsó 2 show-ról lemaradtunk de a többi show elképesztő volt . Még nem nagyon voltam ilyen eseményen ezért nagyon izgultam milyen lesz . Egyáltalán nem csalódtam sőt meg is lepődtem . Ezek a bábuk annyira művésziek voltak . Talán kedvenc show-m a külföldi tervezők voltak Varsóból , Milánóból és Párizsból . Következőnek is biztos ott leszek! 

Írisz

Thank you ELLE!

Köszönöm ELLE!

Lipstick - MAC Viva Glam Ariana Grande 

TOP 3 outfits

On the show I've met with a portuguese girl, she was incredibly beautiful . We took a picture together before we went home !

                                                                 ..........

Képzeljétek a show-n találkoztam egy portugál lánnyal , aki hihetetlen gyönyörű volt . Gyorsan mielőtt   mentünk volna készítettünk egy képet!

Bag - PullandBear

Shoes - PullandBear

Dress - Zara

Street style in Budapest

Hey! Because of the long weekend, we had some sightseeing. The view was amazing, you can see it on the picture. I had a lot of fun, the weather was good, the sun was shiny. We took some pics to my blog. I love my jacket, I can wear it with everything. Don't give up, the spring break is almost here! I hope you like this post! *

Sziasztok! Tegnap kihasználva a hosszú hétvégét kicsit kirándultunk . Gyönyörű volt a kilátás, látható a képen is . Nagyon jól éreztem magam és az idő is kedvezett , sütött a nap . Így készítettünk pár képet a blogra . Imádom a dzsekim , mindenhez feltudom venni . Kitartást a tavaszi szünetig , mindjárt itt van ! Remélem tetszik a poszt!

 

Írisz 

Jacket - F&F

T-shirt - Zara 

Jeans - Bershka

Bag - PullandBear

Shoes - PullandBear 

Spring Outfit

Hey guys! It is spring now, I love winter, but I missed spring. I love skirts and dresses. I was in a theatre, and than in the cinema and than we took some picture. This outfit was very comfortable, I wasn't cold because of the fabric coat and the knee socks. You could have seen my new shoes on Instagram. I hope you like this post! *

Sziasztok! Végre itt a tavasz , hiába szeretem a telet már vártam a tavaszt. Imádom a szoknyákat és ruhákat . Színházban és utána moziban voltam és ezek után fotóztunk pár képet . Hihetetlen kényelmes volt ez az outfit és egyáltalán  nem fáztam a szövet kabátnak és a térdzokninak köszönhetően . Az új cipőt már instagramon láthattátok . Remélem tetszik a poszt! 

Írisz 

Jacket - H&M

Bag - PullandBear

Dress - H&M

Socks - H&M 

Shoes - PullandBear