Winter Outfit

Hi! I really like the winter is your favorite time of year. In this blog post a very good cold days outfitet can see! I do not know what you have spoken more difficult the giant scarf but I love it, very soft and perfect for a minus. This black jeans and a brown ankle boots I combined of course with a nice pastel pink fabric jacket. I hope you like the post! Kiss! Sziasztok! Nagyon szeretem a telet a kedvenc évszakom. Ebben a blog bejegyzésben egy hideg napokra nagyon jó outfitet láthattok ! Nem tudom ti mit szóltók ehez az óriás sálhoz de én imádom ,nagyon puha és tökéletes a mín

Ezt fekete farmerrel és egy barna bokacsizmával kombináltam meg persze a jó kis pasztell rózsaszín szövet kabáttal . Remélem tetszik a blog poszt! Puszi!

Boots - F&F

Jeans - Bershka

Coat - H&M

Scarv - H&M

Photo by : My Sister

Eamil: habzki@icloud.com

By Iris

Denim Skirt

Hi! In this blog post is a pretty summer outfitet seen since the autumn weather is quite nice start. So I thought I exploit the opportunity and the recently purchased my skirt up I can! To be honest I was looking for such a thing all summer and finally found it, I think it is very handy front pockets and two specially love it too. Easily combined with the "blue jeans" color me a cream-colored top and black platform shoes I combined my. Oh, and a small "shopping bag" also went with me! I hope you enjoyed this blog post!

                                                                       .........................

Sziasztok! Ebben a blog bejegyzésben egy  eléggé nyári outfitet láthatók , mivel az ősz elég szép időjárással indult . Így gondoltam kihasználom az alkalmat és a nemrég beszerzett szoknyámat fel is veszem ! Hogy őszinte legyek egész nyáron ilyet kerestem és végre meg találtam , szerintem nagyon praktikus elöl a két zseb és kifejezetten nagyon tetszik is . Könnyen kombinálható a "kék farmer" színének köszönhetően én egy krém színű felsővel és a fekete platform cipőmmel kombináltam . Ja és kis "bevásárló táskám" is velem tartott! Remélem tetszett a blog bejegyzés!

                                                                        Top - GAP

                                                                        Skirt - H&M

                                                                         Bag - H&M

                                                                     Sunglasses - H&M

                                                                     Shoes - PullandBear

 

 

 

Eamil:habzki@icloud.com

By : Írisz

Summer time

Hey guys! Me and my sister had a girly day one of these days,and it was a great occasion for a new outfit post. Because the weather was so hot that day,I chose a frothy compilation. My black platform shoes was a perfect choice,it's comfortable and I can wear it with almost everything. This bag is also black,but it's my favourite, because its size is perfect,and I love that the small details make it look more interesting. The black frothy short is a good choice for summer,apart from the fact it's black. One of the huge trends of summer if you knit your T-shirt,I chose a black and white strip

one. What do you think about the outfit? Write your opinion in a comment! I hope you liked this post!

                                                        ........................................

Sziasztok! A napokban a nővéremmel csajos napot tartottunk, és ez remek alkalom volt egy új outfit bejegyzésnek. Mivel aznap elég meleg volt, így egy lenge összeálítás mellett döntöttem. A fekete platform cipőm tökéletes választás volt, mivel kényelmes és majdnem mindennel tudom viselni. Ez a táska amellett, hogy szintén fekete, kedvencem a táskáim közül, mert a mérete pont jó és imádom, hogy az apróbb részletek érdekesebbé teszik. A fekete lenge sort remek választás nyárra, attól függetlenül, hogy fekete. A nyár egyik legnagyobb trendje, ha a pólód megkötöd, én egy egyszerű fekete-fehér csíkosat választottam. Mit szólsz az outfithez? Írd meg kommentben! Remélem tetszett a poszt!

Írisz 

T-shirt - Zara 

Shoes - Pullandbear 

Bag - Pullandbear 

Short  - Bershka 
Eamil: 

habzki@icloud.com

ELLE Fashion Show 2016

Hey! Saturday, I went to the ELLE Fashion Show, I had a lot of fun. Unfortunately, I couldn't go to the first and the last two shows, but the others was amazing. I have never gone to any fashion shows, that's why I was very excited. I wasn't dissapointed about the show. These dolls were so artistic. Maybe my favourite shows were the foreign designers from Varso, Milano and Paris. I'm sure that I will go to the next show! .......


Sziasztok! Szombaton voltam az ELLE Fashion Show-ján , nagyon jól éreztem magam . Sajna az első és az utolsó 2 show-ról lemaradtunk de a többi show elképesztő volt . Még nem nagyon voltam ilyen eseményen ezért nagyon izgultam milyen lesz . Egyáltalán nem csalódtam sőt meg is lepődtem . Ezek a bábuk annyira művésziek voltak . Talán kedvenc show-m a külföldi tervezők voltak Varsóból , Milánóból és Párizsból . Következőnek is biztos ott leszek! 

Írisz

Thank you ELLE!

Köszönöm ELLE!

Lipstick - MAC Viva Glam Ariana Grande 

TOP 3 outfits

On the show I've met with a portuguese girl, she was incredibly beautiful . We took a picture together before we went home !

                                                                 ..........

Képzeljétek a show-n találkoztam egy portugál lánnyal , aki hihetetlen gyönyörű volt . Gyorsan mielőtt   mentünk volna készítettünk egy képet!

Bag - PullandBear

Shoes - PullandBear

Dress - Zara