Pink Coat

Hi! Now we come to my last winter compilation of what we shoot last weekend on the Danube shore. Every morning I'd like to wake up to the sight of what you can see in the background. My favorite coat for've decided that a pastel pink fabric jacket. Bright Silver Metallic and my jeans I combined my shoes. As the sun shone quite so picked up a pair of sunglasses is to it. Anyway, a bit weird to say that this picture is just 13 and now I am already 14 years since I celebrated my birthday on Tuesday. I hope you enjoyed this blog post!

Sziasztok! Elérkeztünk az utolsó téli összeállításomhoz , amit múlt hétvégén fotóztunk a Duna partnál . Legszívesebben minden reggel erre a látványra a ébrednék , amit a háttérben láthattok . A kedvenc kabátom mellet döntöttem , ami egy pasztel rózsaszín szövet kabát . Világos farmeremmel és ezüst metál cipőmmel kombináltam . Mivel eléggé sütött a nap így egy napszemüveget is felkaptam hozzá. Amúgy picit fura kimondani , hogy ezen a képen még csak 13 most meg már 14 éves vagyok , mivel kedden ünnepeltem a születés napom . Remélem tetszett a blog bejegyzés !

 

Jeans - Bershka

Coat - H&M

Sunglasses - H&M

Shoes - Zara

eami: habzki@icloud.com

 

By Iris

Denim Skirt

Hi! In this blog post is a pretty summer outfitet seen since the autumn weather is quite nice start. So I thought I exploit the opportunity and the recently purchased my skirt up I can! To be honest I was looking for such a thing all summer and finally found it, I think it is very handy front pockets and two specially love it too. Easily combined with the "blue jeans" color me a cream-colored top and black platform shoes I combined my. Oh, and a small "shopping bag" also went with me! I hope you enjoyed this blog post!

                                                                       .........................

Sziasztok! Ebben a blog bejegyzésben egy  eléggé nyári outfitet láthatók , mivel az ősz elég szép időjárással indult . Így gondoltam kihasználom az alkalmat és a nemrég beszerzett szoknyámat fel is veszem ! Hogy őszinte legyek egész nyáron ilyet kerestem és végre meg találtam , szerintem nagyon praktikus elöl a két zseb és kifejezetten nagyon tetszik is . Könnyen kombinálható a "kék farmer" színének köszönhetően én egy krém színű felsővel és a fekete platform cipőmmel kombináltam . Ja és kis "bevásárló táskám" is velem tartott! Remélem tetszett a blog bejegyzés!

                                                                        Top - GAP

                                                                        Skirt - H&M

                                                                         Bag - H&M

                                                                     Sunglasses - H&M

                                                                     Shoes - PullandBear

 

 

 

Eamil:habzki@icloud.com

By : Írisz

Breakfast

Hi guys! There wasn't any blog posts about healthy lifestyle yet, so I decided to write one! I have been eating healthy foods for almost a year, I like it so much. A few months ago I tried gruel, it tasted good. I can recommend it to everyone! Now I chose a chocolate flavor instant gruel, and a low fat blueberry joghurt, with blueberry. The usual caffee can't be left out, and the water with the lemon pieces can't be, too. For the mood I decorated with candles and flowers (artificial flowers). I hope you liked this post! Write your favourite breakfast in a comment!

                                                                     ..................................

Sziasztok! Még nem volt igazán életmóddal kapcsolatos blogbejegyzés, ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje! Már egy éve majdnem, hogy elkezdtem egészségesen étkezni, és nagyon szeretem. Pár hónapja kóstoltam először zabkását, és nagyon ízlett. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kóstolja meg! Most egy csokis instant zabkását választottam, hozzá másik kedvencemet, a zsírszegény áfonyás joghurtot, áfonyával. Szokásos kávé sem maradhat el, s persze a citromdarabokkal ízesített víz sem. A hangulat kedvéért gyertyával és virággal ( művirág ) fokoztam a reggelit. Remélem tetszett a poszt! Írd meg kommentben, hogy neked mi a kedvenc reggelid !!

Candle - IKEA 

Cereal Bowl - IKEA 

Artificial Flowers - IKEA 

Drinking Glasses- IKEA 

Coffe "Cup" - F&F Home 

Vase - F&F Home 

Sundae - F&F Home