Breakfast

Hi guys! There wasn't any blog posts about healthy lifestyle yet, so I decided to write one! I have been eating healthy foods for almost a year, I like it so much. A few months ago I tried gruel, it tasted good. I can recommend it to everyone! Now I chose a chocolate flavor instant gruel, and a low fat blueberry joghurt, with blueberry. The usual caffee can't be left out, and the water with the lemon pieces can't be, too. For the mood I decorated with candles and flowers (artificial flowers). I hope you liked this post! Write your favourite breakfast in a comment!

                                                                     ..................................

Sziasztok! Még nem volt igazán életmóddal kapcsolatos blogbejegyzés, ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje! Már egy éve majdnem, hogy elkezdtem egészségesen étkezni, és nagyon szeretem. Pár hónapja kóstoltam először zabkását, és nagyon ízlett. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kóstolja meg! Most egy csokis instant zabkását választottam, hozzá másik kedvencemet, a zsírszegény áfonyás joghurtot, áfonyával. Szokásos kávé sem maradhat el, s persze a citromdarabokkal ízesített víz sem. A hangulat kedvéért gyertyával és virággal ( művirág ) fokoztam a reggelit. Remélem tetszett a poszt! Írd meg kommentben, hogy neked mi a kedvenc reggelid !!

Candle - IKEA 

Cereal Bowl - IKEA 

Artificial Flowers - IKEA 

Drinking Glasses- IKEA 

Coffe "Cup" - F&F Home 

Vase - F&F Home 

Sundae - F&F Home 

 

 

 

 

Favourite Coffee

Hey! This is the end of winter and I decided to show you my favourite winter drink, whis is the Starbucks Vanilia Latte. It's so delicious and I love it when I'm holding it in my hands and it's steaming. I love winter so much, especially the cold weather and the snow. Unfortunately, we didn't have a lot snow. I hope you like this post! *

Sziasztok! A telet lezárva gondoltam megmutatom a téli kedvenc italom . Vagyis a Starbucks Vanilia Latte kávét . Imádom nagyon finom és olyan hangulatos mikor  a hidegben kint fogom a kezembe és gőzölög . Itt a tél vége , én nagyon szeretem ezt az évszakot a hideget és a havat amiből sajna kevés volt . Remélem tetszik a poszt !

Írisz