NYFW Fall/Winter 2017 Trends

Hi! Already looking forward to the fashion weeks, the shows are followed through once again LIVE on. It was a very exciting week and loved it, so that designers who fejezőek. I do not like to say the Prabal Gurung premiere, I loved the tops labeled a feminist. But let us look to the next season trends!

Sziasztok! Már nagyon vártam a divatheteket , a show-kat megint LIVE-on keresztül követtem . Nagyon izgalmas volt a hét és nagyon tetszett ,hogy a tervezők ennyire ki fejezőek. Nem tudom mint mondhatnék a Prabal Gurung bemutatójára , imádtam a feminista feliratú felsőket. Na de nézzük a következő szezon trendjeit !

 

1.Bubble Gum

I tell myself that I was chewing addict, I love it and I love it (!). This color baby pink, pastel pink and light pink blend, and simply beautiful. Feminine and romantic, yeah, and perfect for spring.

Elmondhatom magamról ,hogy rágó függő vagyok ,imádom és imádom(!). Ez a szín a babarózsaszín ,pasztel rózsaszín és világos rózsaszín keveréke ,és egyszerűen gyönyörű . Nőies és romantikus , ja és tavaszra tökéletes választás .

    3.1 Phillip Lim                    Tadashi Shoji                       Adam Selman         Oscar De La Renta

2.Metalic

And yes ! outcompete the shiny, metallic garments again. Bags and coats out of the question, just pay attention to the outcome!

És igen ! Megint hódítanak a fényes,metálos ruhadarabok . Jöhet szoba táska és kabát is , csak figyeljünk a végeredményre !

           Carolina Herrera                Oscar De La Renta           Nicholas K                           Nicholas K

             Lacoste                             Vivienne Tam                    Proenza Shouler                  Michael Kors

3.Roses and Red

Conspicuously often he came towards me on the runway in red roses "war". Although red is not out of sleep, for some reason I like this pattern. Top black can be combined, but also demonstrates jeans.

Szembetűnően sokszor jött velem szembe a kifutón a piros rózsák "hada". Bár pirosat ki nem álhatom ,valamiért mégis tetszik ez a minta. Legjobban feketével lehet kombinálni ,de farmerel is jól mutatt.

                              Adam Selman                                            Nicole Miller

                                                                    Adam Selman                                         Tadashi Shoji

4.Pretty in plaid

The cube model is very trendy right now in the spring, but fall is only increasing. It is to mix the checkered clothing.

A kocka minta már most tavasszal is nagyon trendi ,de ősszel ez csak fokozódik . Érdemes mixelni a kockás ruhadarabokat .

                       Zimmermann                   Calvin Klein               Alexander Wang                   Coach

               Tory Burch                        Monse                            Lacoste

5.Fishnet

Even I have recently killer fishnet material, but I absolutely loved it. Plenty of ways to wear it, you can either stockings or for the more adventurous skirt. .

Még nem régiben írtóztam a necc anyagtól ,de már teljesen beleszerettem. Rengeteg féle képpen hordhatjuk ,lehet szó akár harisnyáról vagy a merészebbek részéről szoknya is.

         3.1 Phillip Lim                 Alexander Wang                       Dennis Basso                Jeremy Scott

 

                    Jeremy Scott                                                         Dennis Basso

6.Leopard Lust

Re-runs of the conquered leopard pattern was glad I was not so crazy about. The jacket is definitely my favorite part, because most of the show in the notice.

Újra meg hódította a kifutókat a leopárd minta őrület , én annyira nem rajongók érte . A kabát egyértelműen kedvenc darab lesz , mert legtöbb show-n az tűnt fel .

                               Brock Collection                           Michael Kors                            Michael Kors

 

MILAN Fashion Week SS17 Trends

 Hi! After London let's go to Milan! Finally, any time difference which was not already done my job könnyebé also followed LIVE on the show cat. I want to raise it again a fantastic show, even to the Dolce & Gabbana demonstration. Although in a row before starting play Justin Bieber songs which have been very bored when he finally began, average people, average outfit and an Italian were to me the "Ratatouille" reminiscent of film music began to dance, I looked at it, what's (?). After the dancers they were marched off to the models who marched through something monstrously funny clothes. So I felt there, you really like the food on the clothes of my favorites was spaghetti pasta and dress it in the drink. But consider the following season TOP trends! I hope you like this blog post!

Sziasztok! London után induljunk  Milánóba ! Végre semmilyen időeltolódás nem volt ami máris könnyebé tette a dolgomat , szintén LIVE-on követtem a show-kat . Szeretnék megint ki emelni egy fantasztikus show-t , még hozzá a Dolce & Gabbana bemutatóját. Bár kezdés előtt egyfolytában  Justin Bieber számokat játszottak amiket már nagyon untam mikor végre elkezdték , átlagos emberek , átlagos ruhában be jöttek és egy olasz engemet a "Lecsó" filmre emlékeztető zenére elkezdtek táncolni , néztem is , hogy mi van (?) . Miután a táncosok le vonultak jöttek a modellek , akik valami irtózatosan mókás ruhákban vonultak végig. Annyira ott éreztem magam , nagyon tetszetek az ételek a ruhákon a kedvencem ez a spagetti tésztás ruha és ez a italos volt. Na de nézzük a következő szezon TOP trendjeit ! Remélem tetszik a blog bejegyzés !

1. Transparent Dress

You simply dominated the runways of these models is the breath adjusting clothes, do not be surprised if someone in a summer dress walking around completely transparent, because the simple version from the lace and even your lunch can also turn you see a piece!

Egyszerűen csak uralták a kifutókat a modellek ezekben a lélegzet állító ruhákban , ne lepődj meg ha nyáron valaki egy teljesen átlátszó ruhában mászkál , mert az egyszerű változatoktól a csipkésig sőt még lehet az ebéded is viszont látod egy darabon !

      Dolce & Gabbana      Dolce & Gabbana        Dolce & Gabbana      Dolce & Gabbana           Prada

           GUCCI                        GUCCI                       Fendi                     Fendi                      Prada

2.Flitter

 If you have already obtained the autumn then the spring is a piece you will use! Do not forget ! Do not just for evening parties wearing a sequined skirt if not the favorite days of the week, if you remember to doubt "dare to shine" phrase! Pl: GUCCI

Ha már most beszereztél egy darabot őszre akkor tavasszal is hasznát fogod venni! Ne feled ! Ne csak az esti partikra hord a kedvenc flitteres szoknyád ha nem a hétköznapokon is , ha kételkednél jusson eszedbe"merj ragyogni " mondat ! pl: GUCCI

           Dolce & Gabbana              Dolce & Gabbana                        NO.21                              NO.21

               GUCCI                               GUCCI                               GUCCI                          GUCCI

3.Pink 

It is no accident that you hear a lot lately that the "pink is the new black" because it's getting more and more because every fashion week will flash between TOP trends and of course this is no coincidence.

Nem véletlen , hogy mostanában sokat hallod , hogy a "rózsaszín az új fekete" mivel egyre jobban kezd igaz lenni mert minden divathéten a TOP trendek között villog és hát persze ez nem véletlen . 

                                GUCCI                               Dolce & Gabbana                      Emilio Pucci

                Moschino                       Moschino                    Roberto Cavalli                       Emilio Pucci

4.Coat Belt

Possibly there are no buttons on the base coat so you can get on to a piece of matching styles and colors! But if you just like to experiment then what are you waiting? Pl: Max Mara

Esetleg alapból nincsenek gombok a kabáton hát akkor szerezz be hozzá egy stílusban és színben illő darabot ! De ha csak egyszerűen szeretsz kísérletezni akkor meg mire vársz ? pl:MaxMara ( ja amúgy a tavaszra  várunk)

                Tod's                          Emilio Pucci                      Emilio Pucci                       Marni

               MaxMara                        Prada                              Prada                              Prada        

5. Pajamas Party

Slowly the whole suit our library pizsamákból and fluffy slippers reason will stand. The whole is the essence of Chemise-like dress walking around all day, although a date for dinner or neglect if possible but why do on weekdays? As the transparent colored cloth, they will come face to your lunch or dinner. Pl: Dolce & Gabbana

Lassan az egész ruhatárunk pizsamákból és pihe-puha papucsokból fog állni . Az egésznek az a lényege , hogy hálóingre hasonlító ruhában mászkálunk egész nap , bár egy randira vagy egy vacsira hanyagold ha lehet de hétköznapokon miért is ne? Mint az átlátszó ruháknál lehet szembe jön veled majd az ebéded vagy a vacsid . pl: Dolce & Gabbana

                    Dolce & Gabbana                      Dolce & Gabbana                           Dolce & Gabbana

                              Prada                                            Prada                                   GUCCI

6. Logo T-Shirt

So far rather you took your wardrobe or hid deep in the upper branded but now I finally feel free to add them on weekdays, because it will be very trendy home! You should definitely invest in a piece of your favorite desingeredtől! A clear favorite Dolce & Gabbana "D & G" cuts!

Eddig inkább csak otthon vetted fel vagy gardróbod  mélyén lapultak a logós felsőid de most végre nyugodtan felveheted őket a hétköznapokon is , mert nagyon trendi lesz ! Érdemes beruházni mindenképp a kedvenc desingeredtől egy darabot! Egyértelmű kedvenc a Dolce & Gabbana  "D&G" darabok!

         Dolce & Gabbana                Dolce & Gabbana                  Versace                        Moschino

                                                                     Dolce & Gabbana

LONDON Fashion Week SS17 Trends!

Hi! New York to London after flying about, even the fashion weeks of London! I also followed the shows in live on through and you have to show a highlight not even the Burberry of something fantastic experience it was! I was waiting to start the show and suddenly appears someone in the front row when he again it close up to see that Cara Delevingne suddenly felsikitok and do not know what to do cry, jump (?) The venue was beautiful and well, even live music It was the whole was perfect! But let's also the next season trends!

                                                                                                        ........................................

Sziasztok! New York után repüljünk Londonba , méghozzá a Londoni Divathetekre! Szintén live-on keresztül követtem a showkat és muszáj nektek egy showt kiemelnem méghozzá a Burberry-ét , valami fantasztikus élmény volt ! Vártam , hogy kezdjék a beműtatot és egyszer csak feltűnik valaki az első sorban , mikor újra rá közelitenek látom , hogy Cara Delevigne  hirtelen felsikitok és nem tudom mit csináljak sírjak , ugráljak(?) A helyszín gyönyörű volt , és hát , hogy még élő zene is volt tökéletes volt az egész !  Na de nézzük is a következő szezon trendjeit!

1. Lemon

That is lemon yellow, it will clearly be one of the season's punchy color. Top of the combined white light but he can wear really nice colors and patterns too! You should pay attention to the smaller details of a floral headband know very well presented.

Vagyis citromsárga , egyértelműen a szezon egyik ütős színe lesz . Legjobban a fehérel könnyű kombinálni de aki igazán bevállalós színekkel és mintákkal is hordhatja! Érdemes figyelni az apróbb részletekre egy  virágos fejpánttal nagyon jól tudd mutatni . Pl. Bora Aksu kifutóin 

                Preen by Thorthon Bregazzi                Bora Aksu                        Mulberry                         Mulberry

2.Ripped DENIM

Not only jeans, but it can be considered only eltudsz anything you can imagine! Jacket, dress shirt pl. Versus Versace. Obviously, no one is hiding in ripped jeans in your wardrobe!

Nem csak farmernadrág , hanem jöhet szóba bármi amit csak eltudsz képzelni! Kabát , ruha,  ing  pl. Versus Versace Showján . Persze egy szakadt farmer is rejtőzőn a gardróbodban ! 

                                               Topshop Unique                             Versus Versace                              Versus Versace

 

3. Strong Pink

Apparently the pink all season has been gaining ground for some time, and now autumn! Just pink dominated the runways of different materials garments. It will be very trendy especially if you hide completely pink clouds.

Úgy látszik a rózsaszín minden szezonban hódít már egy jó ideje , most ősszel is! Csak úgy uralták a kifutókat a különböző anyagú pink ruhadarabok. Nagyon divatos lesz főleg ha teljesen pink felhőkbe bújsz. 

 

                        Molly Goddard                                                 Topshop Unique

                                                                                           The Only Way is Ellie

4.Puffy Fingers

Again the madness puffy sleeves! In spring, you will be very trendy if you give over your shoulder or your elbow example. Burberry's shows puffed sleeves "flashes HCLU". They come in colors and patterns, as always only your imagination can limit! So dare to be combined as no one else!

 Újra őrület a pufi ujjak ! Tavasszal nagyon trendi leszel ha a válladnál vagy akár a könyököd alatt pl. Burberry showján puffos ujjakat "villantasz" .  Jöhetnek a színek és a minták , mint ahogy mindig csak a képzeleted szabhat határt! Szóval merj úgy kombinálni ahogy senki más!

                        Burberry                   Simone Rocha                                  Simone Rocha                          Burberry

5. Mettalic

Whether you are disco balls too! It can come bright, brilliant color materials to any metallic gold or silver, for example. Versus Versace catwalks. Not only clothes will be trendy but anything that metallic!

Akár díszkógomb is lehetsz! Elő fényes ,ragyogó anyagokkal Jöhet bármilyen metálos szín arany  vagy ezüst pl. Versus Versace kifutóin . Nem csak ruha lesz trendi hanem bármi ami metálos !

                                Roksanda                                                             Roksanda                                          Versus Versace

NEW YORK FASHION WEEK SS17 TRENDS!

Hi! Already looking forward to finally start by the  fashion weeks, fashion is definitely the month of September. In this post I collected New York Fashion Weeks TOP trends, although I was not there personally but followed the shows in the site via Live. So we look at is that of the SS17 Spring, Summer 2017 trends!                                                        

                                                   ...............................................

Sziasztok! Már nagyon vártam, hogy végre elkezdődjenek a Divat hetek , Szeptember egyértelműen a divat hónapja . Ebben a bejegyzésben New Yorki Divathetek TOP trendjeit gyűjtöttem össze , bár nem voltam ott személyesen de az  oldalon LIVE-on keresztül követtem a showkat . Szóval nézzük is az SS17 vagyis Tavasz ,Nyár 2017-es trendeket!

1. Flitter

The runway is literally sparkled in flitter, worth colors - colors matched. Now, do not just pick up a unique application from it, feel it on weekdays. And you do not have to walk around as a disco ball in the street, but rather focus on the small details.

 

A kifutók szó szerint csillogtak a flitterektől ,érdemes színeket - színekkel párosítani . Most ne csak különleges alkalmakból vedd fel hanem , nyugodtan hétköznapokon is. És nem kell hogy egy diszkógömb ként járkálj az utcán ,inkább koncentrálj az apró  részletekre .

                      XULY.Bet                        Alexander Wang                                    Monse                                       Tom Ford    

2. Amethyst  

Although purple is also trendy this fall, but runs again dominated. Especially the "Amethyst" hue, which in addition to being really beautiful color, the best thing about it, but it is not that striking tolakvó.

 

Bár a lila most ősszel is trendi ,de a kifutókat megint uralta . Kifejezetten az "ametiszt" árnyalat ,ami amellett ,hogy tényleg gyönyörű szín az a legjobb benne ,hogy feltűnő de mégsem tolakvó . 

                                                      Supima                                       Victoria Beckham                             Obay Shakar

3.Only Foals

It can not be that big of news as it strips has always been waving to us from TOP trends. But we do not stick to mere black and white versions Be bold and choose colorful pieces Oh, and combined with stripes - stripes players!

 

Ez lehet nem is olyan nagy újdonság ,mivel csíkok  már egy ideje mindig TOP trendek között integetnek vissza ránk . De ne ragadjunk le az egyszerű fekete-fehér változatnál legyünk merészek és  válasszunk színesebb darabokat ,Ja és kombináljuk a csíkosat - csíkossal !

                      Taroy Wang               Victoria Beckham              Lacoste                        Rag & Bone                Monse     

4.Small Bow

This tiny little detail very well be able to throw the outfitet, not by chance still say that the importance of the small details. Whether worn on the front or back of the neck, waist but also, and also here - in the back.

 

Ez a kis  apró részlet nagyon jól fel tudja dobni az outfitet , nem véletlen  mindig mondják ,hogy mennyire fontosak az apró részletek . Akár hordható hátul a nyaknál vagy elől , de derékrésznél szintén és itt is elő - hátul .

                     Tory Burch                   Marissa Webb                 Marc Jacobs                            Tory Burch                  Georgine

5.Cube

Dice also like stripes, somehow they do not go out of fashion. It is worth the small cubes combined with more than pl.Tory Burch catwalks. Here they come to the colors!

Kocka is olyan mint a csíkok , valahogy nem mennek ki a divatból . Érdemes az apróbb kockákat nagyobbakkal kombinálni mint pl.Tory Burch kifutóin . Itt is jöhetnek a színek ! 

                                 Zimmerman                                  Tory Burch                                                Tory Burch                     

6.Belt at the Waist

With some exaggeration it was pretty much all the catwalk models wearing a seat belt at the waist. But here come the colors, ornaments but of course not in any image forgetting the classic black to none! Of course, the heat does not force it, but lengéb days, perfect for a cloth

Kis túlzással nagyjából összes kifutón volt modell aki övet viselt a derekán . De itt is jöhetnek a színek ,díszek de persze semmikép ne feledkezünk meg a klasszikus feketéről sem! Persze a nagy melegben ne erőltesd , de lengéb napokon tökéletes egy ruhával akár .

           Michael Kors        Michael Kors                          Taroy Wang                                       Rodarte                 Altuzarra

7.Satin

An option dress, shirt, pants, etc .. Anything you can  imagine , also in connection with colors!

Jöhet szóba ruha , felső , nadrág stb.. Amit csak eltudunk képzelni , színekkel kapcsolatban szintén ! 

         Victoria Beckham                              Tommy Hilfiger                              Marc Jacobs                        Marc Jacobs 

8.Where all the frills

Cute and stylish with everything he explained, dare to wear colors and patterns - such as combined. Rodarte catwalks. The ripples also a good time to dominate the fashion weeks and the streets alike.

Cuki és elegáns ezzel mindent meg is magyaráztam , merjünk mintákat és színeket hordani - kombinálni mint pl. Rodarte kifutóin . A fodrok is egy jó ideje uralják a divat heteket és az utcákat egyaránt .  

          Zimmerman                           Bibhu Mohapatra                                 Rodarte                         Brandon Maxwell

9.Small Flowers

In summer, the floral pieces always liked to wear, now more emphasis on smaller flowers fall but this does not mean that no more flowers come to mind. Oh, and of course expect a basic piece of clothing! Pl. Michael Kors

Nyáron a virágos darabokat  mindig elő szeretettel viseljük , most inkább hangsúly a kisebb virágokra esik de ez persze nem azt jelenti , hogy nagyobb virágok szóba se jöhetnek . Ja és persze alapdarabnak számít egy ruha ! Pl. Michael Kors kifutóin 

                                     Rebeca Mincoff                         Rodarte                                   Rodarte                Kate Spade 

                              Coach                                         Michael Kors                        Michael Kors               Michael Kors

10.Lace

Many people feel a raw piece of lace cloth, spring will be taken into use if it is hiding in a wardrobe of the characters. But not only the clothes but whatever is going to be very trendy lace spring and summer!

Sokan alapdarabnak éreznek egy csipke ruhát , tavasszal hasznát is fogjuk venni ha lapul egy a gardróbukban . De nemcsak ruhák hanem bármi ami csipkés nagyon trendi lesz tavasszal és nyáron is! 

                             Zimmerman                 Bibhu Mohapatra              Marchesa         Caroline Herrera             Marc Jacobs 

11.Pearl

Perhaps pants who really dare to undertake, but everyone necklace smoothly. Necklace with a small piece of practical as it can easily be combined!

Talán nadrágot igazán merész aki be vállalja , de nyakláncot simán mindenki. Nyakláncból egy kisebb darab praktikus mivel könnyen kombinálható !

                                                          Vera Wang                                     Vera Wang                                Tory Burch 

12.Over size Sweatshirt

Here, for example, a colored piece of percussion. DKNY, but subtitles are also present. Torn pieces or collar bevállalja but who really bold, long-cut dress as well!

Itt egy színű az ütős darab pl. DKNY , de a feliratok sem hiányozhatnak .  Szakadt darab vagy galléros de aki igazán merész , hosszabb fazonút  ruhaként is bevállalja!

 

                                 DKNY                Tommy Hilfiger                 Vera Wang                        Lacoste              Rag & Bone 

                                           Michael Kors                                                                                          DKNY