TOP 10 SS17 Campaign

Hi! Spring is fast approaching, I can not believe how quickly the winter is gone. I thought that we would collect if your favorite SS17 campaigns. Because as I look at them in amazement. So we look at next season's campaigns, from which I collect a lot of inspiration too! Besides, I did not set up a specific order.

Sziasztok! Vészesen közeleg a tavasz, el se hiszem milyen gyorsan elment a tél. Arra gondoltam , hogy mi lenne ha össze gyűjteném a kedvenc SS17 kampányaimat. , mert ahogy nézegetem őket el ámultam . Szóval nézzük a következő szezon legjobb kampányait , amiből rengeteg inspirációt is gyűjthetek ! Amúgy konkrét sorrendet nem állítotam fel.

 

Balmain

Metallic, shiny, stone garments, waist belts, spring will be very clear trend. I like that it was not too serious because it usually Balmain campaigns used to be a majority.

Metálfényű , csillogó,köves ruhadarabok , derékon őv , egyértelműen tavasszal nagyon trendik lesznek . Tetszik benne ,hogy nem túl komoly mert azért általában a Balmain kampányai többségben olyan szokott lenni .

 

 

Michael Kors

Idea I find that these "snapshot" of the entire airport. It's so cute this little dog to eat it right away. What specifically I liked it to be simple and elegant collection campaign and of itself, what is it has to get used to the Michael Kors.

Ötletesnek találom ,hogy ilyen "pillanatkép" a repülőtéren az egész . Annyira aranyos ez a kis kutya ,hogy rögtön meg eszem . Ami kifejezetten meg tetszett benne ,hogy egyszerű és elegáns maga a kampány és a kollekció i , amit ugye már megszokhatunk a Michael Kors .

 

 

Saint Laurent

The photos are very good I think, artistically. I do not know where you have been made the campaign but really like the venue and the background, which I think was probably made in the river shore.

A fotók nagyon jók lettek szerintem , művésziek . Nem tudom hol készülhetett a kampány de nagyon tetszik a helyszín és a háttér , ami gondolom a folyó partnál készülhetett .

 Louis Vuitton

 So dress like this in a transparent basis, so fantastic. I do not know who this Razor first to model a phone in his hand is a phone case but of course the main thing that looks very good.

Annyira tetszik ez az átlátszó alapon lévő ruha , oly fantasztikus. Nem tudom ki e szúród elsőnek ,hogy valamelyik modell kezében telefont tart de persze a lényeg a telefontok, ami nagyon jól néz ki.

 

Dior

When I watched LIVE on the show, even then I knew that you'll love this collection. My favorite is the transparent material and what (shorts and top) worn under them "Christian Dior" was the inscription on the top strap and waist pants is written down. Similar to the Chanel campaign of here sought to be at the center of the clothes.

Amikor néztem LIVE-on a show-t , már akkor tudtam , hogy imádni fogom ezt a kollekciót . Kedvencem az átlátszó anyag és amit ezek alá (rövidnadrág és top )viseltek "Christian Dior" felírat volt a top pántja és a nadrág derekán is végig írva. Hasonloan mint a Chanel kampányánál itt is arra törekedtek , hogy a ruhák legyenek a középpontban .

 

 

Vera Wang

Simple but very sensual photos. Thanks for your brand when this collection presents the NYFW Fernanda will meet you in the pink-haired model was (bottom image I see of him, the other campaign). The campaign specifically caught me anyway, and the clothes are fantastic.

Egyszerű de nagyon is érzéki fotók . Köszönöm a márkának ,hogy mikor ezt a kollekciót mutatták be a NYFW akkor megismerhettem Fernanda-t, a rózsaszín hajú modellt (lent láthatok róla képet, másik kampányban) . A kampány engem kifejezetten megfogott és amúgy a ruhák is fantasztikusak.

 RED Valentino

When I got to know this brand, I made a decision to get married and if it will be from this brand in the wedding dress. But rather let the campaign back and forth or being transparent for the top. I like the city to a loose spring - summer sun the whole campaign and the role of white people as well.

Amikor megismertem ezt a márkát , tettem egy olyan elhatározást, hogy ha majd férjhez megyek akkor ettől a márkától lesz majd az esküvői ruhám . Na de inkább nézzük a kampányt , oda és vissza vagyok ezekért az átlátszó felsőkért. Tetszik , hogy egy laza városi tavaszi - nyári nap az egész kampány , és a fehér fő szerepe is.

 Chanel

 I especially like how the clothes are really only at the center, which is right on the white background due. I do not know why, maybe because I looked so many times already in the collection, to be sure hanging would recognize without undergoing the campaign. Chanel is a feeling in me.

Nekem kifejezetten tetszik , hogy tényleg csak a ruhák vannak a középpontban ,ami ugye a fehér háttérnek köszönhető . Nem tudom miért , lehet mert annyiszor néztem már a kollekciót , hogy biztos felismerném lógó nékül a kampányt . Bennem van az a Chanel érzés.

miu miu

Miu miu real summer campaign quotation of, I'm really into it. The photos are also already may be következtettni that summer and then stored in the high-waisted bikinis! You know, 40's, 50's fashion.

Igazi nyarat idéző a miu miu kampánya , én nagyon oda vagyok érte . A fotokból azt is amúgy ki lehet következtettni , hogy nyáron tarol majd a magas derekú bikini ! Tudjátok 40-es , 50-es évek divatja.

 

 

 

 

 

Kate Spade 

When I saw this campaign I knew I was going to love it. I love this so much and camels na Fernanda (pink-haired model) as well. otherwise fund like the collection is, I would be happy to accept the pair of camel bag, and I find it very imaginative.

Amikor megláttam ezt a kampányt tudtam , hogy imádni fogom . Annyira imádom ezt a tevét na és Fernanda-t (pink hajú modell) is . Amúgy alapból tetszenek a kollekció darabjai , szívesen elfogadnám azt a pár táskát a tevétől , és nagyon ötletesnek is találom .

 

Beanie FW16-17 Trend

Hi! The main winter piece that everyone should have a minus his cap on. There are several kinds can choose from among the more prominent pieces from the more subdued as well. The current cold weather is essential to supplement our daily lives. If you have not found the perfect piece, then it's time and I hope I can help in the inspirations straight from the catwalks, and brands from the street. So turn lejeb!

 

Sziasztok! A télen alapdarab , hogy mindenkinek legyen egy a sapkája a mínuszokra . Rengeteg féle közül tudunk válogatni , a feltűnőbb daraboktól a visszafogottabbig is. A mostani hidegben elengedhetetlen kiegészítő a minden napjainkra . Ha még nem találtátok meg a tökéletes darabot , akkor itt az ideje és ebben remélem tudok segíteni az inspirációkkal egyenesen a kifutókról , az utcáról és márkáktól . Szóval lapozz lejeb!

                                                                                                 Alexander Wang

                                                                                               Alexander Wang

                                                                                            Alexander Wang

                                                                                                   Michael Kors

Street Style Inspiration

                                                                    Le Happy By Luanna Perez

                                                                                          Caroline Julius

                                                                                The Blonde Salad By Chiara Ferragni

                                                                                                    Írisz Szedlacsek

                                                                                                         Zara

                                                                          

                                                                                                  Zara

                                                                                               Bershka                                                                                

                                                                                                   H&M

                                                                                                 Acne Studios         

                                                                                                             Alexander Wang

eamil:habzki@icloud.com

By Iris

TOP 3 Winter Coats

Hi Yesterday was officially started in the winter , so bring a warm jacket with fluffy! In this blog post I collected the TOP 3 coat trend is so let me also! I hope like you the post!

                                              ...........................................

Sziasztok! Tegnap hivatalosan is elkezdődött a tél , szóval elő a pihe- puha meleg kabátokkal ! Ebben a blog bejegyzésben össze gyűjtöttem a TOP 3 kabát trendet szóval nézzük is őket! Remélem tetszik a poszt!

1. Puffy

Again the trendy puffy jacket!So now you really can choose the perfect piece among many kids . It can be considered "over size" , but also normal . What is certain is that such a coat will not be cold . You do not want plain black or white versions down to grab  , rather'm looking for a lively response . Pl: Baleganciaga

Újra trendi a puffi kabát! Így most tényleg sokféle közül választhatjuk ki a tökéletes darabot. Jöhet szóba "Over Size" méretű , de a normális is . Ami biztos , hogy egy ilyen kabátban nem fogsz fázni . Nem érdemes sima fekete vagy fehér változatnál le ragadni , inkább válasz egy  élénk színűt . Pl: Baleganciaga

                                  Burberry                                                             Balenciaga                           Carven                                                                                                                         Acne Studios

                                                                                                                                          DKNY

2. Long

Current favourite winter coat trend long coat. Of course , in any kind of image do floor -length piece is worth at least not answer. Good to see if the nlack pieces in your wardrobe but also lurks nude or get more coloeful version! Pl: Valentino

Mostani tél kedvenc kabát trendje a hosszú kabátok . Persze semmi féleképen ne földig érő darabot válasz vagy legalábbis nem érdemes . Jó hogyha fekete darab is lapul a gardróbodban de szerezz be egy nude vagy egy színesebb változatot is! Pl: Valentino

                                             Valentino                                    3.1 Phillip Lim                                         Max Mara

                                                                                                                     Dolce & Gabbana

                                                                                                                  Stella McCartney

                                                                                                                          Roksanda

                                                                                                    H&M Studio

                                                                                                               Dior

                                                                                                                 CHANEL

3. Player Fur (Faux Fur)

Everyone decides whether real or imitation version but the answer is sure to be a color or pattern off the piece will not be boring everyday life! Combine this with courage and take advantage while you can buy a cut furs! Pl: Gucci

Mindenki eldönti , hogy igazi vagy mű változatot választ de az biztos , hogy egy színes vagy mintás darabban nem lesznek uncsik a hétköznapjaid! Kombináld bátran és használd ki míg ilyen cuki bundákat fel vehetsz ! Pl: Gucci

                                          Saint Laurent                                         GUCCI                                                Moschino

                                                                                                      Michael Kors

                                                                                                       Chloé

                                                                                                                    Fendi

                                                                                                         Rochas

 

                                                                                                                  Tom Ford

By Írisz

NEW YORK FASHION WEEK SS17 TRENDS!

Hi! Already looking forward to finally start by the  fashion weeks, fashion is definitely the month of September. In this post I collected New York Fashion Weeks TOP trends, although I was not there personally but followed the shows in the site via Live. So we look at is that of the SS17 Spring, Summer 2017 trends!                                                        

                                                   ...............................................

Sziasztok! Már nagyon vártam, hogy végre elkezdődjenek a Divat hetek , Szeptember egyértelműen a divat hónapja . Ebben a bejegyzésben New Yorki Divathetek TOP trendjeit gyűjtöttem össze , bár nem voltam ott személyesen de az  oldalon LIVE-on keresztül követtem a showkat . Szóval nézzük is az SS17 vagyis Tavasz ,Nyár 2017-es trendeket!

1. Flitter

The runway is literally sparkled in flitter, worth colors - colors matched. Now, do not just pick up a unique application from it, feel it on weekdays. And you do not have to walk around as a disco ball in the street, but rather focus on the small details.

 

A kifutók szó szerint csillogtak a flitterektől ,érdemes színeket - színekkel párosítani . Most ne csak különleges alkalmakból vedd fel hanem , nyugodtan hétköznapokon is. És nem kell hogy egy diszkógömb ként járkálj az utcán ,inkább koncentrálj az apró  részletekre .

                      XULY.Bet                        Alexander Wang                                    Monse                                       Tom Ford    

2. Amethyst  

Although purple is also trendy this fall, but runs again dominated. Especially the "Amethyst" hue, which in addition to being really beautiful color, the best thing about it, but it is not that striking tolakvó.

 

Bár a lila most ősszel is trendi ,de a kifutókat megint uralta . Kifejezetten az "ametiszt" árnyalat ,ami amellett ,hogy tényleg gyönyörű szín az a legjobb benne ,hogy feltűnő de mégsem tolakvó . 

                                                      Supima                                       Victoria Beckham                             Obay Shakar

3.Only Foals

It can not be that big of news as it strips has always been waving to us from TOP trends. But we do not stick to mere black and white versions Be bold and choose colorful pieces Oh, and combined with stripes - stripes players!

 

Ez lehet nem is olyan nagy újdonság ,mivel csíkok  már egy ideje mindig TOP trendek között integetnek vissza ránk . De ne ragadjunk le az egyszerű fekete-fehér változatnál legyünk merészek és  válasszunk színesebb darabokat ,Ja és kombináljuk a csíkosat - csíkossal !

                      Taroy Wang               Victoria Beckham              Lacoste                        Rag & Bone                Monse     

4.Small Bow

This tiny little detail very well be able to throw the outfitet, not by chance still say that the importance of the small details. Whether worn on the front or back of the neck, waist but also, and also here - in the back.

 

Ez a kis  apró részlet nagyon jól fel tudja dobni az outfitet , nem véletlen  mindig mondják ,hogy mennyire fontosak az apró részletek . Akár hordható hátul a nyaknál vagy elől , de derékrésznél szintén és itt is elő - hátul .

                     Tory Burch                   Marissa Webb                 Marc Jacobs                            Tory Burch                  Georgine

5.Cube

Dice also like stripes, somehow they do not go out of fashion. It is worth the small cubes combined with more than pl.Tory Burch catwalks. Here they come to the colors!

Kocka is olyan mint a csíkok , valahogy nem mennek ki a divatból . Érdemes az apróbb kockákat nagyobbakkal kombinálni mint pl.Tory Burch kifutóin . Itt is jöhetnek a színek ! 

                                 Zimmerman                                  Tory Burch                                                Tory Burch                     

6.Belt at the Waist

With some exaggeration it was pretty much all the catwalk models wearing a seat belt at the waist. But here come the colors, ornaments but of course not in any image forgetting the classic black to none! Of course, the heat does not force it, but lengéb days, perfect for a cloth

Kis túlzással nagyjából összes kifutón volt modell aki övet viselt a derekán . De itt is jöhetnek a színek ,díszek de persze semmikép ne feledkezünk meg a klasszikus feketéről sem! Persze a nagy melegben ne erőltesd , de lengéb napokon tökéletes egy ruhával akár .

           Michael Kors        Michael Kors                          Taroy Wang                                       Rodarte                 Altuzarra

7.Satin

An option dress, shirt, pants, etc .. Anything you can  imagine , also in connection with colors!

Jöhet szóba ruha , felső , nadrág stb.. Amit csak eltudunk képzelni , színekkel kapcsolatban szintén ! 

         Victoria Beckham                              Tommy Hilfiger                              Marc Jacobs                        Marc Jacobs 

8.Where all the frills

Cute and stylish with everything he explained, dare to wear colors and patterns - such as combined. Rodarte catwalks. The ripples also a good time to dominate the fashion weeks and the streets alike.

Cuki és elegáns ezzel mindent meg is magyaráztam , merjünk mintákat és színeket hordani - kombinálni mint pl. Rodarte kifutóin . A fodrok is egy jó ideje uralják a divat heteket és az utcákat egyaránt .  

          Zimmerman                           Bibhu Mohapatra                                 Rodarte                         Brandon Maxwell

9.Small Flowers

In summer, the floral pieces always liked to wear, now more emphasis on smaller flowers fall but this does not mean that no more flowers come to mind. Oh, and of course expect a basic piece of clothing! Pl. Michael Kors

Nyáron a virágos darabokat  mindig elő szeretettel viseljük , most inkább hangsúly a kisebb virágokra esik de ez persze nem azt jelenti , hogy nagyobb virágok szóba se jöhetnek . Ja és persze alapdarabnak számít egy ruha ! Pl. Michael Kors kifutóin 

                                     Rebeca Mincoff                         Rodarte                                   Rodarte                Kate Spade 

                              Coach                                         Michael Kors                        Michael Kors               Michael Kors

10.Lace

Many people feel a raw piece of lace cloth, spring will be taken into use if it is hiding in a wardrobe of the characters. But not only the clothes but whatever is going to be very trendy lace spring and summer!

Sokan alapdarabnak éreznek egy csipke ruhát , tavasszal hasznát is fogjuk venni ha lapul egy a gardróbukban . De nemcsak ruhák hanem bármi ami csipkés nagyon trendi lesz tavasszal és nyáron is! 

                             Zimmerman                 Bibhu Mohapatra              Marchesa         Caroline Herrera             Marc Jacobs 

11.Pearl

Perhaps pants who really dare to undertake, but everyone necklace smoothly. Necklace with a small piece of practical as it can easily be combined!

Talán nadrágot igazán merész aki be vállalja , de nyakláncot simán mindenki. Nyakláncból egy kisebb darab praktikus mivel könnyen kombinálható !

                                                          Vera Wang                                     Vera Wang                                Tory Burch 

12.Over size Sweatshirt

Here, for example, a colored piece of percussion. DKNY, but subtitles are also present. Torn pieces or collar bevállalja but who really bold, long-cut dress as well!

Itt egy színű az ütős darab pl. DKNY , de a feliratok sem hiányozhatnak .  Szakadt darab vagy galléros de aki igazán merész , hosszabb fazonút  ruhaként is bevállalja!

 

                                 DKNY                Tommy Hilfiger                 Vera Wang                        Lacoste              Rag & Bone 

                                           Michael Kors                                                                                          DKNY